Om oss

_MG_8496

Bekir Koca
Leg. Tandläkare

Tandläkarexamen bärgades 2009 på Karolinska Institutet, Stockholm. Första arbetsgivaren efter examen föll på Folktandvården Stockholm och där stannade jag i 3 år. Sedan bar det av till Norge där jag jobbade som tandläkare i drygt 3,5 år innan jag kom hem till Stockholm igen.Under min snart 7-åriga tandläkarkarriär har jag jobbat med alla typer av behandlingar och haft patienter i alla åldrar. Dock har en röd tråd under alla år varit behandling av tandvårdsrädda patienter, där har jag haft mitt fokus och det kommer jag fortsätta med. Oavsett vad besöket gäller: vanlig undersökning, stora bettrehabiliteringar med kronor och broar, tandlossnings problematik, tanduttagning, fyllningar, rotfyllningar, tandblekning eller Invisalign/InmanAligner så kan jag garantera dig ett resultat av hög kvalitet. Men det kanske viktigaste av allt är att vägen till det högkvalitativa resultatet kommer vara en trygg och positiv upplevelse för dig.

 

_MG_8502

Samira Koca
Leg. Tandläkare

Precis som min kollega och make Bekir så studerade jag på Karolinska Institutet och tog tandläkarexamen 2009. Även jag har jobbat i både Folktandvården och Norge och har under tiden också haft glädjen att skaffa 2 barn.Som tandläkare har jag en bred kompetens och utför alla typer av behandlingar både på barn och vuxna. Då jag kommer från en läkarfamilj har jag lite kirurgi i blodet så jag har under min karriär utfört ett stort antal visdomstandkirurgi och brinner lite extra för den biten. En annan del i yrket som ligger mig varmt om hjärtat är den estetiska tandvården som t.ex. behandling med skal fasader, kronor,Invisalign/InmanAligner och tandblekning.Dessutom kan jag med min specialkompetens erbjuda botox- och fillerbehandlingar. Så om du söker ett helhetslyft när det gäller tänder och ansikte, då har du hittat rätt behandlare.

 

_MG_8507

Karin Lindahl
Tandsköterska

Jag blev färdig med min utbildning som tandsköterska 1980 och har sedan dess jobbat både på Folktandvården och i den privata sektorn. De senaste 27 åren har jag jobbat med samma patientklientel tillsammans med tandläkare Leif Jangenståhl och nu när han har lämnat över stafettpinnen till sina vänner och kollegor Bekir och Samira så ser jag fram emot ett spännande och nytt kapitel i mitt yrkesliv. Det gläder mig också att tandläkarna på kliniken brinner lite extra för att hjälpa tandvårdsrädda patienter, för det är något som även jag gör.

 

Försäkringskassanlogo_nolcrantz_ny  ikon-tdlfb  ©2016 www.experiadental.se

Log in with your credentials

Forgot your details?