Kampanj

MAJ-JUNI

Nu drar vi igång vårkampanjen för ett vitare och vackrare leende. Under en begränsad tid kommer vi att erbjuda professionell tandblekning på klinik till ett av marknadens absolut bästa priser. Tandblekningen utförs på kliniken endast av legitimerad tandläkare Läs mer om tandblekningsmetoden vi använder här eller klicka på ”Tandblekning” i huvudmenyn.

OBS! Du bör ha fått tänderna undersökt av leg. tandläkare senast 3 månader innan en tandblekning. Detta för att säkerställa att just du är en lämplig kandidat för tandblekning och för att ta bort eventuell tandsten innan behandlingen för att uppnå ett bättre resultat av blekningen. En annan anledning att få tänderna undersökta är att se så att du inte har några hål eller stora sprickor i tänderna som blekningsgelén kan tränga in i. Skulle något sådant hända så är det inget farligt men kan ge upphov till onödigt obehag.

Därför erbjuder vi 50% rabatt på undersökningar på alla nya patienter under kampanj-perioden.

 

 Ord prisKampanjpris
Klinikblekning35002000
Hemmablekning inkl. blekskenor40002500

Rekommenderad pris för klinikblekning hos brilliant smile är 4900, just nu har vi en vårkampanj där du får hela behandlingen utan tillkommande kostnader för endast 2000!Efterbehandling med NanoSeal Total+ ingår! Denna skyddande försegling återuppbygger emaljen direkt så du kan äta och dricka vad du vill direkt efter behandlingen och dessutom minimerar den risken för eventuella biverkningar såsom ilningar och känslighet.

Försäkringskassanlogo_nolcrantz_ny  ikon-tdlfb  ©2016 www.experiadental.se

Log in with your credentials

Forgot your details?